۱۳۸۹ بهمن ۳, یکشنبه

غذاي فكر

 مغز ما براي عملكرد بهتر به ذخاير خاصي از مواد غذايي نيازمند است . بافت مغز، سرشار از چربي هاي خوبي است كه تا كنون شناخته شده است  و به گروه  pufa معروف  است ( زنجيره طولاني اسيد هاي چرب داراي حلقه هاي اشباع شده .).
مطالعات زيادي نشان داده اند كه افرادي كه سطح pufa پاييني در مغز دارند ، در معرض آسيب هاي رواني قرار مي گيرند . مانند بيماري هايي نظير " آلزايمر " و " دمنتيا ".
 pufa در ماهي هاي روغن دار ( ماهي هاي چربي كه در آب هاي سرد زندگي مي كنند ) به وفور يافت مي شوند .
در يك مطالعه در آلمان ، كساني كه مقادير زيادي ماهي هاي روغن دار استفاده مي كردند در مقايسه با استفاده كنندگان در مواقع خاص ، به ميزان 50 درصد كمتر دچار مشكلات روحي مي شدند .

يك مطالعه در بيمارستان "بريگهام و زنان " در " بوستون ماسا چوست " ،  استفاده از ماهي و روغن ماهي را به عنوان جزء مهم يك رژيم غذايي سلامت عنوان كرده است . اين مطالعه نشان داد كه گنجاندن ماهي در رژيم غذايي ، بسياري از بيماري ها را  از زنان دور مي كند . به همين دليل اين مطاعه افزود : " مصرف بيشتر ماهي ، بهتر است . "
اين مطالعه عنوان كرد كه مصرف اسيد چرب  امگاي 3، كه در بسياري از انواع آب هاي سرد يافت مي شوند  از دلمه شدن و لخته شدن خون كه مسبب اصلي حملات است ، جلوگيري مي كند : چنين حملاتي موجبات 83 درصد از مرگ و مير ها را فراهم مي كند . " دكتر كاترين ركس رود " يكي از رهبران اين مطالعه گفته است : " بنا به مطالعاتمان ، پيشنهاد مي كنيم كه زنان براي كاهش دادن حملات قلبي ، هفته اي سه تا چهار بار ماهي را در رژيم غذايي خود جاي دهند ."
براي حمايت بيشتر از اين يافته ها ، نتيجه ي مطالعه اي كه در ژانويه ي سال 2001 در مجله ي پزشكي آمريكا درج شد را عنوان مي كنيم . اين مطالعه اذعان داشت كه :
" زناني كه فقط حدود 225 گرم ماهي  در هفته مصرف مي كنند ، احتمال حمله قلبي را در خود به نصف تقليل مي دهند ."

هیچ نظری موجود نیست: